top of page
PhotoCollage_20230522_200250331.jpg

Kohti keskikesän juhlaa kukkaseppelein ja Äänirentoutuksen kera

Kukat kuuluvat kesään ja kukapa niiden väriloistosta ei nauttisi!

Haluaisitko sinä tulla sitomaan itsellesi kukkaseppelettä, samlla hakemaan jo fiilistä kohti keski kesän juhlaa 

Päivän päätteeksi voit jäädä vielä rentoutumaan Sointukylpyyn  KastanjanSydämen Tanjan kanssa sidomme itsellemme kukkaseppeleet aloittaen klo 12.

Kukat ja niiden käsittely tuokoon sinulle piristystä ja keskittymistä omaan luomiseen, tuomaan hyvää mieltä. Seppeleethän voivat hyvin säilytettynä säilyä kauankin hyvissä olosuhteissa (viileässä ja toki riippuen myös valitsemistasi kukista) eli voinet saada nauttia siitä pitkäänkin!

Kukkaseppeleiden tekoon ilmoittautumiset ovat sitovia, tarvikkeet tilaillaan sen mukaan paljonko tekijöitä ilmoittautuu. Max 10 hlö, ja paikat menevät ilmoittautumis järjestyksessä!

Kukat tilataan edellisellä viikolla, joten ilmoittautuminen 6.6. mennessä! Kiitos!

Hinta arvio kukkaseppeleelle on laskettuna n. 30,- alkaen (hieman riippuen kukkien määristä ja kukista). Aikaa on hyvä varata 2-3h.

Tarjolla teetä ja keksiä. Saa ottaa jääkaappiin myös omaa evästä mukaan!

Jos estyt viime hetkellä voit pyytää vaikkapa ystävän tilallesi 

Kukkaseppeleen tekoon ilmoittautumisen voit ilmoittaa minulle; 0503253075 Riikka tai Kastanjan Sydämeen suoraan 0400753819

Jos haluat vielä rentouttaa jännittyneet lihaksesi lopuksi ja antaa mielesi rentoutua tai ihan vain nauttia rentoutushetkestä pötkötellen viltin alla.Klo 15 jatkaa Riikka, Riikan JoogaHetkestä pitäen Sointukylvyn Tiibetiläisin Äänimaljoin, Rummun ja Koshi kellon soinnuin, päivän päätteeksi noin 45 min. Ilmoittaudu siihenkin joko Riikalle 0503253075 tai varauskalenteristani www.varaaheti.fi/joogasalialku. Äänirentoutuksen hinta 15,- (maksu onnistuu pankkikortilla tai joogakortiltasi kertamaksu)Tervetuloa viettämään rennon letkeää kesäpäivää kanssamme 

Terkuin Riikka & Tanja

Koko päivän vietetään Riikan JoogaHetkessä Ratakatu 8, Mänttä (Taksikopin yläkerta, käynti rakennuksen sivusta rappuset ylös!)

Tapahtumat: About Us
bottom of page