top of page

Kesän nautinto, aurinko ja lämpö. Olet sydämellisesti tervetullut kehoomme ja sydämeen <3

Päivitetty: 1. elok. 2023
Mitä kesä tuo sinulle tullessaan?

Mistä nautit ja olet kiitollinen kesässäsi kaikista eniten?

Loman odotus? Vapaus ja toimeliaisuus. Ihmisten iloisuus, kokoontumiset ja juhlat.

Kesä tuo yleisestikin paljon energiaa ja rakkauttakin ilmaan <3Kesä on akkujen latautumista, josta koen syvää kiitollisuutta.


Minulle kesä tuo paljon ulko ilmaa, kesä tuo paljaat varpaat. Kesä tuo tunteen laskeutua syvemmin maan kamaralle ja maadoittua, niistä kehollisista tuntemuksista joita nurmikko/hiekka/sammal tuo jalkojesi alle.

Tekee mieli makoilla kallioilla, antaa jalkojen lipua vedessä vaikkapa sieltä sup laudalta tai laiturilta.. Nauttia piknikistä viltin päällä vesimelonia&viinirypäleitä ja juustoja herkutellen, nauttia kylmästä juomasta!

Kesä tuo energiaa ja nautin siitä myös hiljaisesti luonnossa vastaanottaen kaikkea sitä erilaista läheisyyttä ja kauneutta, jonka kesä tuo. Se tuo kaiken niin lähelle sekä iholle, sitä rakastan!Aikatauluttomuus on myös aika monelle se iso juttu! Minulle myös.


Siksi ajattelin tänä kesänä järjestää itselleni aikatauluttomia hetkiä pitkin kesää. En siis ole tänä vuonna lomalla koko heinäkuuta! (vaikka se onkin hiljaisin kuukausi, yleensä!)

Olen vajaita viikkoja muutamasti Lomalla! Sellaisia siis näkyy varauskalenteristanikin.

(Aikaa vapautuu kesällä joskus suunnitelluille työpäivillekin, niitä vain ei voi laskea lomaksi. Suunnittelut ja järjesteltyt, toteutumisten odottelut jne.)

Mutta jokainen meistä kaipaa sitä että kaikki ei ole tunti tunnilta suunniteltu, lyöty lukkoon!

Nautitaan siis myös siitä, että kesällä voi tehdä myös niitä asioita jotka tapahtuvat hyvin extemporee <3


Tänä vuonna on tulossa myös yrittäjän näkökulmasta Extempore juttuja, Teidän kesä toiveidenne mukaan jos tapahtumia peruuntuu! Siispä pysy kuulolla, koko kesän tarjonta ei ole vielä ilmoilla <3

Juuri muuten avautui yksi ihana yhteistyö tapahtuma keskikesän juhlaa kohti; tule tekemään itsellesi kukkaseppele (Kastanjansydän) ja sen jälkeen rentoutumaan Sointukylpyyn (RiikanJoogaHetki). Paikkoja vain 10 <3 Lue lisää tapahtumista!Kesä tuo ystäviä paremmin koolle, nähdään ja hullutellaan. Nauretaan, halaillaan ja tanssitaan.


Haluaisin muuten salille jotain vapaata liikettä tai tanssia, haluaisitko järjestää sellaisen päivän tai vaikka muutaman? Salilla olisi tila valmiina tai miksei ulkosalla??

Monesti myös kesä on myös ehdottomasti parisuhde aikaa, sekin johtunee pienestä työpaineen hellittämisestä. Ollaan paremmin läsnä toisillemme, se tuo kutkuttelevaa lämpöä ja läheisyyttä <3

Tähän suosittelen kyllä ottamaan aikaa aina, sillä se kannattaa ja tulee aina takaisin myös itselle <3

Miten sinä hulluttelet, irroittelet? Muistatko ottaa vapaata tilaa lapsenmieliselle avoimuudelle, kokea uutta tai muuttaa suunnitelmaa.

Olen huomannut että tahti muuttuu iän myötä, muttei pitäisi unohtaa kokea hullaantumista, kikattelua ja irroittelua arjesta. Antaen itsellesi tilaa voimaantua monin tavoin!Olen ajoittain siis myös lomalla, voit kuitenkin ottaa yhteyttä. Vastaan kun pääsen luurille <3


Eli kesänkin ajan voit siis milloin vain laittaa viestiä, se tavoittaa parhaiten. 0503253075 Riikka


Ja jos kaipaatte kaveri porukalle vaikkapa skumppajoogaa? Suppailu ohjausta? Lautoja vuokralle?

Tänä kesänä testaan myös Friday Datenight konseptia, eli perjantai deitit pienessä omassa ryhmässä! 2-5 hlö <3


Mitä se pitäisi sisällään?? Se voisi olla ulkosalla joogailua. Ehkä sup lautailuun ohjeistusta ja sen jälkeen teidän vapaata suppailua omassa ryhmässänne (lautoja 5 kpl). Se voisi olla matalaa hidasta joogailua sup lautojen päällä ja pienestä rauhallisesti lipumisesta järvellä laudan päällä. Voisitte hieman valita mikä resonoi <3

Laitan näitä muutaman jo varauskalenteriin, mutta muitakin päiviä saat ehdottaa! Ja kellon aika on varattavissa oman tarpeenne mukaan, siispä ehdotathan minulle oman aikanne ja mitä toivotte kestolle! Suunitellaan yhdessä <3 Illalle varauksia mahtuu max 2!!


Loppu kesän 30.7 keveä Taidesaunan retriitti joogapäivä tapahtuma on muuten hyvin saanut jo varauksia teitä jo 7 ja kymmenisen vaaditaan jotta tapahtuma järjestyy, joten vielä kerkiät myös varata omasi <3Toivotan teille oikein ihanaa ja lämmintä kesää <3

Nautitaan kesän tapahtumista; yhdessä olemisesta, ystävistä, luonnosta ja kaikesta kesän tuomasta lämmöstä & valosta!!


"Se on todellista kesää kun jalat vailla kenkiä saa taas varpailla rannan kiviä kosketella."

-Una Reinman-


Rakkaudella

Riikka


21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page