top of page

Jossakin sateenkaaren tuolla puolen

Kesä on alkanut kukoistaa, aurinko paistaa ja energian määrä kasvaa kohisten.

Ulkoilma aktiviteetit vetävät puoleensa ja ollaan paljon enemmän muutenkin ihan vain nauttimassa ulkoilmasta.

Meilläkin on ollut kotona pikku projekti, kun terassi on niin kuuma kesällä, ettei itsellä mitään mahdollisuutta siinä ilman varjoa oleilla ja vanha ei siinä vain toiminut. Niin kasaamme siihen nyt pergolaa. Itse tehtyä sellaista.. Hieman haalien sekä vanhaa että ommellen siihen myös uutta ja isäntä joutui vielä hitsaus hommiinkin, mutta nyt ollaan jo voiton puolella.


Aina sitä odotellaan, milloin mitäkin. On se sitten aurinkoa ja lämpöä tai mitä vain, mutta aina vielä ”jotain” sieltä sateenkaaren takaa.. Olkoon se mitä ikinä sinun aarteesi siellä sateenkaaren toisessa päässä, mutta haaveillaan haaveillaan <3 Luovuus on nyt parhaimmillaan avoinna <3

                                                                    

 

 

Yrittäjyydessä riittää myös haaveiltavaa

Toivon että tuleva syksy tuo jotakin käänteen tekevää.. Mitähän se voisi olla?


Monella pienyrittäjällä on haasteita, miksei isommillakin ja aika ei lupaa välttämättä kovinkaan paljon helppoutta jatkoonkaan.

Olen jutellut myös useamman liikunta tai hyvinvointi alan yrittäjänkin kanssa ja kaikki elämme samoissa pulmissa. Niin harmillista kuin se onkin, niin menot ovat lisääntyneet lähes kaikilla ja esimerkiksi itsestään huolehtiminen ja oma hyvinvointi, saattaa helposti jäädä hieman vähäisemmälle.

Niinhän ei tietenkään pitäisi olla ja omasta hyvinvoinnistaan voi huolehtia myös kotosalla ja itse jotenkin ajattelen, että kunhan ei unohdeta itseämme <3

 

Unohda sitten kun, nauti hetkestä. On se sitten mikä vain joka sinulle tuo hyvinvointia ja hyvää oloa, niin tee sitä!

Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Toinen tykkää samoilla metsässä, toinen liikkua ryhmissä. Jokunen urheilee sen hetken kun syksyn/talven ajan pyörii jumppia ja kesällä tekee sitten taas jotakin muuta. On tärkeää, että löytää sen oman juttunsa <3

 

 


Yrittäjyyden saralta ajatellen, itse olen haaveillut kovasti siitä, miten voisin tarjota asiakkaille paremmin sitä mitä hetki tarvitsee. Versus se, että kaikki yrittäjänkin menot nousevat koko ajan.

Kaipaamme rauhaa, rentoutusta ja myötätuntoa kaikelle vastaan tulevalle <3


Yin- jooga on edelleen yritykseni kulmakivi ja sen ryhmät ovat olleet hyvin täynnä myös kesällä. Kevääseen meillä olikin Super edullinen kevät kampanja, jolla toivoin niidenkin löytävän Joogasali Alun, jotka eivät ehkä vielä olleet paikasta kuulleet. Se toimi hyvin.


Kuitenkin menot ovat nousseet koko ajan ja viime syksynä jo kirjoittelinkin asiakkailleni, etten ollut halukas hintoja silti nostamaan, koska haluan että ne jotka palvelujamme kaipaavat, saisivat niitä käyttää.

Nyt on kuitenkin pakko tehdä tarkistuksia, tämän ollessa kuitenkin myös yritystoimintaa ja oma elantoni. Ja se on ollut hieman tiukemmassa viimeisen kuluneen vuoden ajan. Yritän laskea ne niin, ettei korkeita korotuksia tule, mutta pakollisia ne tässä kohdin ovat. Ja tiedottaa teitäkin niistä ajoissa.


Toivon myös sekä oman yritykseni että muidenkin puolesta, jotka kärsivät näistä hankalista ajoista, että käyttehhän niitä palveluja joita haluatte paikkakunnillanne pysyvän <3

Koen tärkeäksi tarjota palveluita läpi vuoden ja kiitänkin ihan jokaista Riikan JoogaHetken asiakasta, jokainen teistä ON tärkeä.


Haaveilen tulevan syksyn tuovan MYÖS jotakin erikoisen ihanaa ja käänteen tekevää.. Mitähän se olisi..

 


 

Kaikille palveluille on tilaa


Joskus saattaa olla helpompaa vertailla asioita sivusta, kuin tutustua koko konseptiin. Haluaisinkin avata hieman omaa Riikan JoogaHetki yritystäni <3

Kasaamalla teille muutaman kohdan, josta omien palveluideni hinnat esimerkiksi koostuvat.

Sillä tekijöitähän on paljon, menoeriä on erilaisia ja lähtökohdatkin vielä, millä tarkoituksella sitä työtään kukakin tekee. Onko se oman päivätyön lisäksi, vaiko ehkä palkattuna ilman mitään muita kuluja jne jne.

 

Joogasali Alun vuokra on se isoin kulu eräni (kevääseen vielä pienin muutoksinkin). Lisäksi vuokraan maanantaisin Ruovedellä tilaa. Koulutukset, kurssit!  Kaikki tuntimme ovat aina näkyvissä varauskalenterissa, tämä myös kuukausittainen menoerä kävijöiden määrästä riippumatta.

Lisäksi kirjanpitäjä, vakuutukset.

Salin tarvikkeet vaativat aina huoltoa ja päivitystä, juuri vuoden loppuun brändättiin salia myös muiden ohjaajien helposti käytettäväksi. Syksylle tulossakin yksi <3

Nettisivut, somet, mainos ohjelmat, kulkemiset paikasta toiseen jne jne.

Tässä ei varmasti kaikki, mutta ajatusta siitä mitä kaikkea muuta siitä saadusta tulosta vielä vähenee verojen ja Yellin lisäksi.

 

Monesti jonkinlaista ajatusta herättelee myös jokin kertamaksu, joten avaan hieman tätäkin.

Viikkotuntien hinnat, sehän ei selviä vielä sinne varauskalenteriin kurkkaamalla.

Perushinta vain näkyy kun teet varauksen; 14,- aina 17,- saakka viikkotunneilla!

Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat on hinnoiteltu erikseen. Ja se pitää muistaa toki sanoa tunnille tullessaan!

Lisäksi on saatavilla joogakortteja; 5 ja 10 kerran. Joissa jää jälleen halvemmat kerta hinnat. Perustuen siihen, että nämä ovat useammin ja suunnitellummin käyville! Ja siksi niillä onkin käyttöajat 3 ja 6 kk. Näitä käyttävät suurin osa!

Ja näiden lisäksi on myös kampanja hintaisia kortteja silloin tällöin. Eli se mikä varauskalenterissa, hyvin harvoin on se minun tuloni!

Ja kuitenkin se että asiakkaani käyttävät 5 ja 10 kerran kortteja helpottaa myös yrittäjää, koska niitä voi helposti seurata varauskalenterissa ja ei tarvitse kaikkia asiakkaita laskuttaa tunnin alussa <3 Tunteja on kuitenkin viikottain useita.

 

Vieläkin välillä ihmettellään onko tämä päivätyö. Kyllä :)

Josta on tarkoitus nostaa myös palkkaa. Tähän työhön ei siis kuulu vain tuntien pito silloin tällöin, vaan tähän asti kaikki salin viikkotunnit ovat pitämiäni. Tuntien suunnittelusta aina tarvikkeiden laittamiseen ja keräämiseen, salin siivoamiseen asti.

Joogasali Alun palveluihin on alusta asti kuulunut se, että voit vain saapua tunnille ja lähteä. Kaikki on siellä sinua varten valmiina, vain vastaanota <3

Eli tarvikkeiden huolto ja hankinta. Salin siivous ja tarkastukset jne.

Nettisivujen ja muun Somen päivitykset, varauskalenterien täytöt. Jotta kaikki tiedot olisivat helposti löydettävissänne!

Kirjanpitojen kasaaminen kuukausittain kirjanpitäjälle; pankkikortti, smartum, epassi ja edenred maksut. Sekä sähköpostilaskutukset.Mitäs muuta yritykseen sitten kuuluu kuin ne viikkotunnit? Lisä katettahan näiden lisäksi tarvitaan!

.

Lisätyöksi salille on alusta asti tulleet bolsterit, joita käytämme yin harjoituksissa.Ne ovat omaa käsityötä alusta loppuun. ja näitä on myös myynnissä.

Lisäksi silloin tällöin vaihtuvia ompelutöitä, esim jooga pöksyjä. Löysivät mukaan korona hetkissä ja ovat kysyttyjä vieläkin <3

Välillä innostun makrame lyhdyistä, niitäkin on tullut tehtyä paljon.

Olen lukenut joskus männä vuosina myös pukuompelijaksi, ja on tarve itseään päästä toteuttamaan tätäkin kautta. Joten ihanaa kun yksilöydyt tuotteet ja värien tilaukset asiakas toiveesta, ovat löytäneet myös asiakkaat! Mikään näistä ei siis massa tuotantoa, enkä tilaa kankaita isoja määriä. Näiden takia niillä myös eri hinnat kuin massa tuotannolla <3 Ja toteutus tarpeen mukaan!

 


Lisäksi yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa, se on ehkä parasta yksinyrittäjälle. Tapahtumat, retriitit jne. Ne tuovat paljon, mutta toki myös vievät aina monen yrittäjän ajan ja suunnittelun <3

Lisäksi silloin tällöin yksityis tunteja yrityksille ja yksityisille!

 

Ja jottei siinä vielä olisi kaikki, kesälle on vuokralla sup lautoja ja ohjausta =)

Sekä Äänimaljahoitoja. Ja tietysti pitää olla myös verkkojoogaa tarjolla.

Eli ihan pelkää leppoista tuntien pitämistä tämä arki ei oikeasti ole, vaan pitää sisällään paljon vaikkei näkyisikään niin hyvin.
Paljon se ottaa, vaan paljon se antaa!!Pidän siitä että saan tehdä erilaisia asioita <3 Ja yrittäjän vapaudella myös omassa aikataulussa.

Toki aina kyselen myös teiltä ihanat asiakkaat, ja vastaillessanne toivon että mietitte kysymyksiä juuri oman käymisen kannaltanne. Jotta siitä on hyötyä yrittäjälle ja nähdään tunneilla ja tapahtumissa <3

Paljon uuttakin toteutetaan aina kun kohderyhmä löytyy!


Hehkutellaanhan siis ystäville ja siellä somessakin, kun joku on itselle oikein mieluista tai odotat <3

Jos taas joku ei toteudu (niinkin aina välillä käy kun se ei tarpeeksi kohderyhmää löydy), ja sen kommentoiminen ei oikein enää auta jos jo myöhäistä.

Jaathan siis hyvää <3

Kun se on sinulle mieluista, se saattaa olla sitä myös jollekin muulle <3

 

Olisikohan se käänteen tekevää syksyyn? Jotakin joka liittyy tähän ajatukseen, jaa hyvää <3 <3

Minusta ihana ajatus sateenkaaren päähän.

 

”Jossain sateenkaaren tuolla puolen

Korkealla

Ja unelmat joista unelmoit

Kerran tuutulaulussa

Oi, jossain sateenkaaren tuolla puolen

Sinikat lentävät

Ja unelmat joista unelmoit

Unelmat todella käyvät toteen

Joku päivä iltatähden näen

Herään siellä missä kaikki pilvet ovat kaukana takanani

Missä ongelmat sulaa kuin sitruunakaramellit

Korkealla savupiipun yllä, sieltä löydät minut”

 

Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow 

 

 


Pysyhän kuulolla jälleen ja toivottavasti nähdään kesälläkin <3

Paljon ihanaa ja erilaista, ulkoilma liikuntaakin tarjolla!

 

Puistojooga sunnuntaisin 2.6 alkaen

2 tunnin kesän spessuja rentoutuksia

Pekilossa on tulossa taidejoogaa

Taidesaunan päivätetriitti 11.8 

Nyt toivotan sinulle ihanaa kesää <3

 Lämmöllä


Riikka

30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page