top of page

Ihana Kamala Some, ja silti kaikki tuo tietotekniikan tuoma helppous!!


Laitahan tuo alku googleen hakusanaksi, löytyy melkoisesti linkkejä…

Otsikko kertonee niin paljon, joten se jääköön myös omaksi aloituksekseni tälle blogille.Viestittelyt ja yhteyden pitäminen; lähes kaikki toimii nykyään jollain tapaa nettiyhteydellä


Kyllä, itsekin silloin tällöin kyllästyn FB;hen/Metaan ja Instagramiin, sekä niiden moninaisiin viestikanaviin.

Mutta hei, ei huolta jo pelkästään nettisivuiltani löydät Paaaljon tietoa toiminnastani www.joogahetki.info

Vaikkakin tuon somessa sitten myös arvontoja ja viime hetken ilmoituksia/uutuuksia paljon esille.

Mutta joskus itsekin pidän lomaa somesta (tai ainakin yritän), se tekee äärettömän hyvää aika ajoin!


Voittekin uskoa että yrittäjänäkin viestiä tulee nykyään Todella monesta suunnasta.

Ja sekin on myös hyvä asia, koska Some kanavilla On omat käyttäjänsä ja toivon teidän minut tavoittavan!!

Tosin välillä saan viestejä yksityistenkin tilieni kautta (nämä kuitenkin pyrin pitämään yksityisinä).


Mutta kaikki viestisi ovat tervetulleita, sekä Hyvin toivottuja <3

Helpoiten minut tavoittaa sähköpostilla! Jos pyydät esim. tarjousta yksityisille ryhmille, niin sinne tärkeät yhteystietosi jäävät talteen ja niihin on helpompi palata! Kiitos <3

Sähköpostini joogahetki.info@gmail.com toimii edelleen! Mutta otin juuri käyttöön BusinessEmailin, siispä tiedät kun vastaukseni tulee jatkossa osoitteesta riikan@joogahetki.info

Eli jatkossa voit laittaa yhteydenotot tähän, se löytyy nyt nettisivuiltanikin. Kiitos!


Muissa asioissa voit laittaa myös wu/viestiä puhelimeen (0503253075), sillä puhelut eivät aina tavoita!

Viikottaisen kalenterin lisäksi, pidän myös yksityisiä tunteja. Sekä Äänimalja hoitoja.

Ja välillä vapaa päivän tynkääkin. Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin hyvinkin pikaisesti! Sillä ne unohtuvat puhelimeen, jos niihin ei pikaisesti vastaa..Viikottainen kalenteri ja mistä sen löytää


Hei ja tiesithän että viikottaisten tuntien Varauskalenteri on verkossa (EI vaadi FB;tä ei Instagramia, vaan tämä on aivan oma nettisivustonsa)? Joskus saan tästä kyselyä, niin haluan sen nyt tuoda esille <3

www.varaaheti.fi/joogasalialku

Tämä kyllä helpottaa yksinyrittäjän työtä valtavasti. Kaiken kirjaaminen käsin olisikin aikamoista (harvalle se näin enää onkaan). Ja tämän vuoksi myös ne tuntien peruutukset ovat siellä varauskalenterissa!

Moni teistä on myös kertonut että tuo varauskalenteri, myös kannustaa käymään ja muistuttelee tätä itsestään huolehtimista. Ja tästä sivustosta olen kyllä kovasti kiitollinen!Nettisivut, yrittäjän käyntikorttina


Nettisivut ovat yrittäjän käyntikortti, ja sinne koetankin kaiken tarpeellisen aina päivittää aika ajoin ja teistä sinne suurinosa jo löytääkin!

Ja luettekin niitä hyvin (blogia myös) <3

Jatkossa sieltä löytyy myös verkossa joogailut, lempeässä ohjauksessani!!Verkkojoogailuun yritä/erehdy/onnistu tapahtumien ketjussa


Verkossa tapahtumat ja verkkojoogailut, ovat poikkeusoloista johtuen jääneet myös ohjelmistooni. Sillä tiedän, että vieläkin näitä toivotte mahdollisksi.


Ja miten lämmittävää on kuulla myös, miten osa muualle muuttaneista joogailijoistani olette laittaneet viestiä, kaivaten tuttua ääntä ja ohjausta. On oikeasti sydäntä lämmittävää pitää teidätkin edelleen mukana!

Ja vaikka osalle, kotona harjoittelu ei onnistukaan tai ei se ole sama kuin salilla (eihän se toki olekaan).

Niin se on kuitenkin parempi kuin ei mitään! Ja monesti järjestin myös kesään ja lomiini verkkokursseja, jottei taukoja jää niille, jotka haluavat harjoittaa tuolloinkin. Ja sitten taas kesällä on ihhanaa joogailla myös ulkosalla, vaikka omalla terassilla tai mökillä jne jne..

Eli joka tapauksessa, on tilanteita joissa sekin on hyväksi!


Kaikki kanssani verkko joogailleet poikkeusoloista asti, tietävät että lähdin aivan peukalo keskellä kämmentä! On tullut kiusattua ystäviä, sukulaisia jopa teitä tunnilla kävijöitä; että sain kaikki vinkit ja keinot nettituntien käyttöön ottoon!


Mutta, koska olen yrittäjä ja tämä työni on myös toimeentuloni. Ja näistäkin syistä, kaikkea kuitenkin oppii kun kovasti haluaa. Varsinkin kun on Pakko 😊

Poikkeus oloissa se oli ainoa keino saada työtuloa ja silloin lähetin myös teille sähköposteja, jotta sain yhteyden teihin tunneillani kävijät!

Olen tosiaan lähtenyt verkko tunteihin hyvin alkeellisesti nauhoittelemaan, ja live tuntejakin järjestämään. Olen koko ajan opetellut uutta, kun on löytynyt järkevämpää tai tarvittu muutoksia!Uutta tulossa nyt verkossa joogailuun!!


Ilolla teille nyt kerron, sen olevan jo aikas helppoa ja sujuvaa. Pystyt jatkossa nimittäin tuntejani tekemään suoraan verkko alustalta tai jopa puhelimestasi appi sovelluksella. Jee!!!

Se on kaikille löydettävämpää ja saatavilla olevaa. Sekä useammalla ohjelmalla, että hinnoittelulla!

Ne ovat liityttävissä ja katkaistavissa kuukausittain miten haluatkaan jatkaa. Netti kursseja on sekä eri joogalajeista että hyvällä alella kaikista lempeyden joogistani yhdessä!

Ja jopa mahdollisuus vuoden harjoituksiin, todella isoon Aleen (puolet vielä kuukausi maksustakin)! Ja ne löytyvät nyt kaikki verkkosivujeni alustalta!

Kaikki halukkaat liittyvät siis omaan tahtiinsa, tekevät juuri niitä joita haluavat ja kaikille ne löytyvät samasta paikasta! Eivät vaadi FB;tä jne. Ihanaa ja miten helppoa!!

Näiden luomisessa tarvitsin jo apuja; mukana oli Poko Buusti Leader hankkeineen, sekä Luovamaalainen minua auttamassa toteutuksessa. Projekti oli vähintäänkin mielenkiintoinen ja matkalla löytyi koko ajan uutta intoa ja infoa mitä pidemmälle päästiin.


Harjoitukset ovat kaikki suunniteltu erilaisiksi, joka tunnilla on uusiakin asanoita ja loppurentoutukset kuuluvat aina osana harjoitukseen. Sehän on oikeastaan se tärkein osa, jossa kaikesta saadusta nautitaan ja vain palaudutaan <3

Koko verkkojoogailuissa on 10 erilaista Yin tuntia, 6 HidastaFlowta/Aamujoogaa, 6 Läsnäolon harjoitusta. Kaikki sisältävät ohjausta lajiin, sen hyötyjä, sekä lempeyttä harjoitukseesi ja itseesi <3

Ja ne löydät nettisivuiltani osoitteesta; www.joogahetki.info/verkkokurssit

Laitan tähän myös alekoodin kaikille jotka lähtevät kokeilemaan kuukauden kokonaisuutta näistä kaikista tunneista. Sillä vain kokeilemalla, löydät omasi <3 Näin sanon aina tunnillakin ensi kertalaisille!

Ja ne kannattaa tehdä muutaman kerran, sillä aina yksi kerta jostakin uudesta ei vielä tuo koko totuutta <3

Tällä koodilla saat jo edulliseen Lempeyden paketin ensimmäisen kuukauden (norm.38,-), vielä 15% alennuksella (voimassa kuukauden aina 20.5 asti!!). Käytäthän koodia; LempeäJoogaVerkkojoogailu vs fyysisesti salille sekä 4 päivän intensiivi Workshopit


Ja vaikkakin verkkojoogailu on helposti saatavilla, sekä juuri niihin hetkiin kuin tarvitsee. Niin ehdottomasti suosittelen myös ennen niihin osallistumista fyysisesti tunneilla käymistä! Sillä apu ja ohjeet on aina siellä eri tavalla kuitenkin saatavilla.

Tähän hyvä vinkki on kesäkuun kurssit, jotka ovat lyhyitä 4 päivän intensiivisiä tutustumisia kaikkiin ohjaamiini jooga lajeihin.

Miksi kesäkuussa? Ensinnäkin siksi että se on liikunta-alan yrittäjälle hiljaista aikaa, joten on helpompi keskittyä pikkuisen pidempiin kursseihin! Ja kuitenkin, se vie sinulta asiakkaana vain 4 iltaa ja saat hyvät perusteet lajiin. Tai syventävissä ryhmissä pääset sukeltamaan hivenen syvemmälle kuin normi viikkotunnilla.

Eli nämä Workshopit ovat sekä teille aloittelijat, saatte eväitä siihen mitä tuo harjoitus oikeasti on ja voit jatkaa harjoitteluasi kotosalla tai syventää salilla!

Ja te viikottaisen kalenterin käyttäjät pääsette osallistumaan myös joogakorteillanne, 4x kortiltasi.

Siispä Workshopit löytyy täältä; www.joogahetki.info/classes-1

Toivoisin ilmoittautumisia huhtikuun aikana, jotta yrittäjänä saisin tarvittavan infon kesän kalenteriin!

Lähes joka kesä on kokeiltu jotakin uutta <3


Löydä omasi ja tutustu. Ole lempeä itsellesi!


Tänä Kesänä, mitä jos kesäsi olisi Lempeyden Kesä <3

Lyhyitä ja pidempiä hetkiä, salilla tai nauttien ulkosalla. Tulethan testailemaan jos Lempeyden sana sinua kutsuu, sillä tällä ajatuksella olen omat harjoitukseni kasannut.

Meillä kaikilla on omat osaamis alueeemme, ihan kuin eri jooga lajeissakin!

Ja elämä on aina sekä yin&yang, kaikelle on aikansa. Kuuntele itseäsi, sitä mitä kehosi juuri tähän hetkeen kaipaa!

Koe ja tunne se myös kehossasi, lupaan että se tuntuu silloin myös mielessäsi <3


And still, tämän kirjoituksen tarkoitus ei ollut väheksyä somea, usko tai älä, se on isoin mahdollisuuteni saada mainosta yritykselleni ja löytää suurimman osan teistä palveluideni käyttäjistä!

Siksi siellä on paljon myös viikottaista lisäinfoa, jota kaikkea ei ole mahdollista liittää suoraan nettisivuille.

Eli niin ja näin, tietotekniikkaa on nykyään kaikkialla. Älä anna sen hallita, mutta anna sen olla apunasi <3


Ja hei, jos tarvitset apua kursseille liittymiseen tai verkko joogailuun tai et ole vielä törmännyt minuun tai joogasaliini. Niin salilla on avoimet ovet 29.4. klo 11-17. Ratakatu 8, Mänttä (taksikopin yläkerta, käynti rakennuksen sivusta. Riikan JoogaHetki tarra ovessa, tule vain rappuset ylös!)

4-vuotis synttäreikseni tarjolla kaffia ja pientä tarjottavaa.

Arvontaa (yksi paikka kesän kurssille!!).

Tiibetiläistä Äänimaljahoito testailua, lyhyt ilmainen rentoutus esim. harteillesi.

Toivottavasti nähdään, tutut ja uudet! Vieläkin joskus kuulen, että on ihan uutta että Taidekaupungista löytyy myös joogasali. Joten nyt nappaa ystäväsikin mukaan.

Nähdäänhän!!Lempeydellä

Riikka

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page