top of page

Ihana jäätelö kesä tule jo


Mitä sinä odotat eniten kesän tullessa?


Moni meistä odottelee jo kuumeisesti kesälomia.. Joillakin ne oikeasti jo alkaakin ensi kuusta.

Jotkut ei saa tai pidä kesälomaa ollenskaan.

Mutta mitä sinä oikeasti odotat eniten??

Jäin tätä muutaman ihanan keväisen auringon paisteisen päivän jälkeen oikein fiilistelemään <3

Ja sen päätöksen myötä, etten aio pitää varsinaista kesälomaa. Joten hei viikottainen kalenteri siis pyörii läpi kesän!! Tunneille pääsee KOKO KESÄN <3 <3 Jos mietityttää vaikkapa tuo edullinen kevätkorti <3 <3

 


Kaikki odottanee sitä arjen ruletista pientä hellittämistä?


Mitä jos yrittäisikin vähän hellittää jo arjessa, hmm..


Ja en missään nimessä väitä, että se olisi välttämättä helppoa. Mutta olisiko se mahdollista.. Hellittää ainakin vähän ja joskus silloin tällöin.


Sillä tavalla ihan mielenkiintoinen ajatus, että jos arki olisi hieman vähempi kuormittavaa, niin voisiko kesälomastakin nauttia enemmän? Aika moni varmaan tunnistaa senkin, että loman alkuun, ainakin ensimmäinen viikko menee siihen hellittämisen opetteluun.. Keho käykin vielä ihan kierroksilla, eikä osaakaan nauttia heti vapaistakaan.

Itsekin olen kokenut nuo kierrokset sekä hankalaksi tuon lomaan asettautumisen niin palkkatöissä kuin yrittäjänäkin. Itse asiassa jopa vaikeampaa nyt, koska jos satut missaamaan joitain tärkeitä töitä juuri silloin kun olet lomalla, ja sinua ei kukaan olekaan paikkaamassa. Niin pakkohan sitä on aina kurkistella sähköpostia ja somea jne jne..

Joten ei ole suutarin lapsella kenkiä tai olenko oikea ohjeistamaan :) . Mutta siksihän se juuri laittaakin ajattelemaan, että mitä voisi tehdä toisin..


Loma on aina loma sanotaan, mutta kyllä sen loman pitäisi olla jotakin sellaista joka oikeasti palauttaa, eikös <3 Sitä minä ainakin toivoisin lomaltani eniten <3

 


Auringon valoa ja haloa


Monelle se on myös aikaa nauttia ihan vain Valosta, auringosta <3  


Jos työpäivät ovat pitkiä, niin sille ei ehkä jäisi muuten riittävästi aikaa.  Se on totta, me todella saamme nauttia pimeästä ja kynttilän valosta pitkään, joten miksi emme kaipaisi valoa. Itse olen huomannut jo kevään valo hetkissä, että pysähdyn vain vastaanottamaan, vaikkei meissä akkuja olekaan. Mutta pelkästään silmät kiinni valohoitokin riittää <3 Nyt vaan suojat kohdilleen kun siitä nautitaan.

Itse en niin helteitä kaipaa, tässä saa hikoilla jo ilman niitäkin =D

Mutta oikeasti, onhan se ihanaa, kun saa pukea vähempi, käydä uimassa rannassa ja nauttia terassilla kirjaa lukien, kukkia ja perhosia ihaillen jne.

 


Yhdessä oloa


On sitten perhettä tai puoliso. Tai suunnitelmia ystävien kanssa. Niin aika usea meistä kaipaa lomailua yhdessä.  Mutta vieläkin ottaisin ensin palautumisen, jotta voisin nauttia kevein mielin muiden lomalaisten seurasta <3


Aina tietysti lomat ei osu kohdilleen ja kaikki saattavat lomailla jopa eri aikaan. Toiset nauttivat siitäkin!

Itse päädyin tänä vuonna ”lomattomaan” ratkaisuun siksikin, että oma puolisoni jää kesälomalle elo/syyskuun vaihteesta joka on minulle yrittäjänä melkeimpä kiireisintä aikaa, kun palailette kesän laitumilta enemmän kotosalle <3

Toiseksi siksi, että liikunta-alan yrittäjänä, olen joka kesä todennut, että se on se kaikista haastavin hetki ”yrittää”. Tarkoittaen tässä kohdin sitä, että vapaatakin minulle joka tapauksessa tulee. Vaikka täyttäisin kalenteria kuinka 😉

 

 

Siispä, ajattelin tänä kesänä harjoittaa hellittämistä arjessa <3


Saan varmasti valoa ja lämpöä, koska työni on hyvin ilta painotteista.


"Viikkotunnit varauskalenterissa toteutuvat, kun minimimäärä täyttynyt 6h ennen. Ilmoituskin menee teille asiakkaille jos näin käy, sähköpostiinne.

Tapahtumissa ja retriiteissä on ilmoittautumiset aina hyvissä ajoin, koska ne vaativat enempi sovittelua ja yhteistä toteutusta jne.

Samoin yksityiset tunnit, sekä yrityksille että usein ystävystenkin ryhmille. Esim polttariporukoille."


Se mitä tällä hain oli se, että voihan sitä tietotekniikkaa ja somea vähän kesällä hellittää näppysistään. Ehkä ;) Suunnitelmia on enemmän kuin tarpeeksi, saa nähdä toimivat juuri tähän tulevaan kesään!! Kaikki muuttuu koko ajan, tässäkin.

Voit siis ottaa yhteyttä, toteutetaan myös toiveita <3


Kaikilla on erilainen työ ja mitä siihen kuuluu, mutta itse ajattelin yrittää harjoittaa tuota hellittämistä. Arjessa. Ja nauttia vapaa päivistä silloin kuin se iskee 😉 Onhan minulla tottakai Oikeita vapaapäiviäkin, mutta pitkät lomat jää nyt tarkoituksen mukaisesti väliin. Katsotaan mitä sitten taas ensi kesä tuo tullessaan <3 <3


 

Summa summarium, Fiilistele, mitä se kesä voisi tuoda <3


Minä odotan myös ihan kaikkea yllä, ja pidän oikeaa vapaatakin välillä. Joka on kirjattuna kalenteriin sellaisena <3

Ja ajattelen, että arjen palautuminen ON parempaa, kun siihen jaksaa kiinnittää huomiota joka päivä! (Uskon että se voisi jopa kesällä olla minun työssäni helpompaa.)


Odotan sitä, että saan kävellä paljain varpain!

Odotan myös yhteisiä hetkiä grillaillen ja luonnossa, puolison sekä lasten, lastenlasten kanssa.

Valoa ja aurinkoa tarvitaan, mutta enempi varjon alta!

Ajatuksena on myös uida tänä kesänä paljon.

Makoilla riippumatossa kun siihen on sopiva hetki; lukea kirjoja tai vain katsellen pilviä.

Yritän olla miettimättä pitkälle eteenpäin. Ja suurella valolla ja toivolla kohti tulevaa kesää!!Toivon, että sinäkin löydät keinosi nauttia kesästäsi. Ja palautua <3

 

"Lepo ei ole joutilaisuutta, ja joskus kesäpäivänä makoilu ruohikolla puiden alla, veden kohinaa kuunnellen ja pilvien leijumista taivaalla katsellen - se ei ole missään nimessä ajanhukkaa."

 - John Lubbock

 


Sydän Lämmöllä <3

Riikka

 

 

26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page