top of page

Elokuu….. Kesää sekä varovainen kurkistusta kohti syksyä <3


Olen makustellut koko aamun sanaa elokuu. Eilen pitäessäni kesän viimeistä puistojoogaa, tuli syvä kiinnipitämisen tunne heinäkuusta ja kesästä. Melkeimpä hätä siitä, että kesä on nyt ohitse. Mutta hei elokuuhun tuntuukin juuri tänään oikein hyvältä herätä <3

Hassuakin miten tämä elämän syklisyys ja nämä meidän neljä vuoden aikaa oikeasti vaikuttavat ihmisiin. Kaikkihan muuttuu koko ajan, kuitenkin. Ja hyvä niin!!Fiilistellääs isolla F:llä kesää


Miten kesä sinulla on sujunut? Oletko tehnyt tänä kesänä jotakin erilaista, tai toisella tapaa kuin ennen?

Omaan kesääni kuului pienissä ryhmissä kursseja/tunteja/tapahtumia teidän kanssanne, yksityisiäkin ryhmiä ja pienesti suppailu juttuja. Valmistin myös uusia Mandala bolstereita.

Pidin myös pienesti loma viikkoja, ja se tuntui tässä hetkessä oikealta ratkaisulta. Sillä tänä kesänä toivoittekin myös viikottaisia tunteja kesäänkin, ihanaa kun kerroitte tarpeistanne <3 Kesä ja sen rakentaminen on joka vuosi yhtä haastavaa yrittäjyyden saralla, koska se on aina hiljaisin aika liikunta-alan yrittäjälle. Ja silloin myös saa mahdollisuuden testailla kaikkea erilaista ulkoilma juttua ja kursseja salille jne..Mutta se töistä. Tunnistat ehkä jotakin seuraavista omankin kesälomasi lähestyessä; kaipasin kovasti aikatauluttomuutta, paljaita varpaita, vähempi somea ja enemmän ystäviä <3

Mitäs kesä sitten toi?


Tämä oli ihan loppu kesän juttu, mutta koska se on nyt tässä hetkessä päälimmäisenä mielessä, se toi minusta tupla mummin. Ihan huikeaa ja mitä kaikkea se toikaan taas sydämeen, nähdä tuo pieni ihmisen alku. Tuoksutella, tuntea se sylissään, silitellä. Aika pysähtyy.


Tiedätkin varmasti, mutta silittelyllä ja silityksen vastaanottamisella on suuri merkitys. Poikkeusolojen ja rajoitusten myötä, se on jopa saattanut unohtua osittain..

Lueskelin kesällä kirjaa Aivoblues; Miksi voimme huonosti, vaikka kaikki on hyvin? Ei ehkä kesän kevyintä luettavaa, mutta silmiä avaavaa. Meidät on kuitenkin tarkoitettu olemaan myös yhdessä, ”sukimaan” toisiamme ja miten maailma yht äkkiä muuttui, Tuntuu vielä pitkään.

On saattanut tulla erakoitumista, haluttomuutta lähteä minnekään tai tehdä jopa edes päätöksiä. Elämä on saattanut olla hieman pysähdyksissä.


Kesällä onkin varmasti enemmän silitelty, halailtu, naurettu, tanssittu. Kesällä voinee ehkä helposti kokea enempi vapautta ja osallistua hyvin erilaisiinkin tapahtumiin. On paljon koettavaa <3 Talletettavaakin kohti taas seuraavaa vuodenaikaa.

Itse tein muuten monen monta kukkaseppelettä, Kukkaseppeleen sidonta tapahtuma salilla olikin ihan huippu juttu. Opin tähän aivan uuden tekniikan, ja niitä tosiaan voi tehdä myös luonnonkukista. Toki niiden kesto on aivan eri luokkaa kuin kukkakaupasta saatavilla!!Mutta hei kesää on vielä jäljellä <3 Ja tänään on täydenkuun, superkuun päivä.


Kävele siis paljain varpain, käy uimassa. Ota vastaan ja pysähdy hetkeksi. Ehkä voisit kirjata ylös jotakin josta juuri nyt olet kiitollinen! Ja päästää irti siitä, joka ei enää palvele sinua!


Minäkin talletan tänään paljon kiitollisuutta sydämeeni;

-kiitollisuutta on kummunnut teistä takaisinpäin minulle kuullessani miten olette kaivanneet tunneille / innostuneisuus äänessänne kun viikottainen kalenteri palaa ensi viikolla!! / koitte myös paljon koko päivän retriitissä ja toiveenne mukaisesti jatkoa tulee syksyyn / ekä kaikista kauniista palautteistanne <3

-samalla koen syvää kiitollisuutta ystävistäni, teiltä sain uudenlaista virtaa kesääni, kiitos <3 / lapsien ja lastenlasten kanssa hyvin arkisestakin mutta niin tärkeästä ajasta / mieheni kanssa lyhyemmistäkin yhteisistä vapaa hetkistä; piknikillä, hauskuutellen, vähän kiukutellenkin (se puhdistaa ilmaa 😉), silitellen, rakastaen.Elämä on nyt


Ei sitten kun.. Oli ihanaa kuulla innostustanne kun viikottainen kalenteri pyörähtää 7.8 käyntiin. Kuulla että haluatte jo jonkunlaisen rytmin arkeenne, tällaisen kaipuun havaitsin.

Tuntuu hyvältä ja merkitykselliseltä aloitella tunnit näin <3


Kalenterissa löytyy tosiaan tunnit nyt vuoden loppuun ja tunnustellaan jälleen paljonko teitä löytää tunneille ja paljonko tunteja tarvitaan. Siksi ne pienesti erilaisia vuoro viikoin!!

Eli tutut päivät muuten paitsi liikkuvampi ilmajooga on nyt tiistaisin.

Parillisin viikoin löytyy torstaisin 2 ilmayin tuntia, ja parittomille kaksi keskiviikon yin tuntia. Jos näille tarve huomataan, niin voidaan ottaa ne joka viikollekin vuoden vaihteen jälkeen. Koska kaikki muuttuu koko ajan!! 😊Missäs ne tunnit olikaan??


Kaikki tunnit ovat siis nyt varattavissanne ja löydätte ne osoitteesta www.varaaheti.fi/joogasalialku

Fyysisesti ollaan salillani Mäntässä Ratakadulla, käynti rakennuksen sivusta (ihan taksikopin yläpuolella) Riikan JoogaHetken logon löydät talon seinästä ja ulko ovesta, jos satut etsiskelemään <3 Maanantait olen Ruovedellä!

Tunnit toteutuvat kun niihin löytyy se 4 (ilma)/5(yin) osallistujaa, muuten saat sähköpostiisi tunnista peruuntumis viestin (6 tuntia ennen jos minimi ei ole täyttynyt)!

Muistathan sekä varata että peruuttaa tuntisi hyvissä ajoin! Peruutus tutusti 12 tuntia ennen, sillä on tärkeää että kaikille on tieto ajoissa tuntien peruuntumisesta. Sen jälkeen menee normaali varausmaksu.


Ja jos huomaat että joogakorttisi aika on menossa umpeen, ymmärräthän että korteilla ovat ne 3 ja 6 kk käyttöajat joihin halvemmat hinnat perustuvat <3 Monesti syksy on aika jolloin niiden perään kysellään, mutta tämä on teille kaikille joogailijoille sama <3 Kiitos ymmärryksestäsi!!

Prepaid kortit kohdasta löydät omat kertasi ja kortin käyttöaikasi. Jos olet ne unohtanut!


Ja kuten aina kun syksyn kalenteri alkaessa, minulla on salille lompsis tarjous, tänä vuonna se oli ostettavissasi heinäkuun ajan. Eli käy niin paljon kuin haluat 7.8-3.9.

Koska kyselitte sen perään vielä eilenkin paljon, niin se on ostettavissasi vielä tämän viikon ajan!!


Saat kortin joko verkkokaupasta; holvi.com/shop/RiikanJoogaHetki/product/57986d55e92a4bbc7eaabe2576b3ce3f/

Tai jos haluat maksaa sen liikunta etuisuuksin Smartum/ Epassi / Edenred, laita minulle vain kuittaus maksustasi, niin tiedän tehdä sinulle kortin varauskalenteriin.

Voit myös laittaa vain viestiä riikan@joogahetki.info tai 0503253075, niin laitan sinulle laskun sähköpostiisi!

Salillakin maksut tutut; pankkikortti / etuisuudet / sähköpostilasku / salilla ei käteiskassaa

Yksittäiset kertamaksut mielellään laskutan kuun lopuksi laskulla <3Onpa ihana nähdä taas salilla sisälläkin!!


Meitä siellä jo odottelee uudet villasekoite viltit ja aloitin villasukka projektin, jos satut unohtamaan ottaa villasukat matkaan, saat myös lainata salilta <3 Nähdään hän <3 Ja muista;


Sen, mitä kuulet, unohdat pian.

Sen, minkä näet, muistat vähän kauemmin.

Se, minkä koet, kulkee aina mukanasi <3Myöhäisen kesän lämmöllä ja raikkaudella

Riikka

39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page