Yoga Child's Pose

Tykytoiminta

Yin joogaa / Yin&Äänimaljat / Kehomeditaatio Sointukylpy
@Riikan JoogaHetki

Yritystunnit (Ryhmät/Tyky)

Yin jooga 60min (max 10 hlö) 140€

Tai henkilömäärän mukaan 14€ / hlö (minimi 6 hlö mukaan)

Yin & Äänimaljat 90min (max 10 hlö) 200€

Tai henkilömäärän mukaan 20€ / hlö

(minimi 6 hlö mukaan)

Kehomeditaatio Sointukylpy 45 min (max 10 hlö) 150€

Tai henkilömäärän mukaan15€ / hlö (minimi 6 hlö mukaan)

Tai sovitellen juuri teidän ryhmälle omanlainen Tyky Päivä!

 
Folleto servicios tratamientos estética y belleza color pastel, rosa, marrón, nude (2).png

Työhyvinvointi paketit

Yhteistyössä Arotar Oy ja Riikan JoogaHetki

Tämän päivän työelämässä korostuvat työntekijän omat keinot ylläpitää

hyvinvointiaan: palautuminen ja vireystilan säätely. Tähän tarvitsemme

kokemuksellista ymmärrystä ja työkaluja oman itsen kuunteluun.

Hyvinvoiva ja kyvykäs työntekijä on yleensä tuottavampi sekä sitoutuneempi omaan työyhteisöönsä. Lisäksi hyvinvoivalla työntekijällä on resursseja innovoida sekä luoda työyhteisöönsä uusia ratkaisuja.


Itsetuntemus ja oman kehon kuuntelu ovat työkaluja ottaa vastuuta omasta

hyvinvoinnistaan.


Me Riikka Lauttaanaho (joogaohjaaja ja tiibetiläinen äänimaljahoitaja) Riikan JoogaHetkestä ja Minna Katajamäki (tunnetyöskentelyvalmentaha/kouluttaja, hengitysohjaaja, EFT-terapeutti, äänihoitaja) tarjoamme työhyvinvointipalveluna paketin,

jonka voit koota juuri sinun työyhteisösi tarpeista ja kiinnostuksen kohteista käsin. Valittavanasi on useampia sisältömoduuleita, joita yhdistämällä valmistamme juuri sinua ja teitä palvelevan

työhyvinvointikokonaisuuden.


Työhyvinvointi-moduuleistamme voimme rakentaa yksittäisen tai pidemmän kokonaisuuden. Voimme liittää sen osaksi työyhteisönne muuta ohjelmaa, esim. tyky- tai tyhy-päivät, seminaarit ym.


Moduulit Arotar Oy


Vaihtoehtojasi verkossa;

Hengitysohjaus (psykofyysinen hengitysterapia)

käytämme kehollisia menetelmiä, joilla autamme hengitystä opettelemme hellittämistä, läsnäoloa itselle ja sisäiselle todellisuudelle sekä itsen rauhoittamista mielikuvien ja sanojen avulla opettelemme tunnistamaan ajatusten, tunteiden ja asenteiden vaikutusta omaan hengitykseen ja kehon tuntemuksiin tulemme tietoiseksi hengityksestä sisäisenä rauhoittelijana, oman itsen kannattelijana tutkimme omaa tilakokemusta ja selkiytämme omia rajoja. Hengityksen parissa työskentely sopii kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemusta, löytää keinoja itsesäätelyyn tai jotka kamppailevat yli-/ aliviriämisen kanssa.


Äänityöskentely workshop

Virittäydymme oman autenttisen äänemme äärelle. Et tarvitse aiempaa kokemusta äänityöskentelystä. Ääni soi kehossa ja sen voi tuntea kehossa. Äänellä on tutkitusti rentouttavia, rauhoittavia ja jännitystä laukaisevia vaikutuksia. Ääni laukaisee kehon ja mielen jännityksiä.


Tunnetaidot työhyvinvoinnin tukena -koulutusluento

Miten tunteita ilmaistaan ja käsitellään työpaikalla –> yhteys hyvinvointiin


Eft-tapping arjen stressinpoisto

EFT-Tapping, itsehoidollinen kehon tunnepisteiden naputtelu ohjatusti. EFT (Emotional Freedom Techniques) eli tunteiden vapautustekniikka auttaa vapautumaan jumittavasta tunteesta, joka liittyy sen hetkiseen olotilaamme.


Edellisten lisäksi myös fyysisesti salilla onnistuvat;

Kristallimalja äänirentoutus

Kristallimaljoilla toteutettu äänihoito on syvärentoutusmenetelmä, joka on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä sekä ennen kaikkea ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Äänirentoutuksessa makoilet mukavasti ja annat soivien kristallikulhojen sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

Maljojen harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theeta-taajuuksiin, mikä aktivoi kehon parantavia energioita Äänirentoutus tehdään ryhmässä. Äänihoito sopii kaikille, raskaudesta on hyvä kertoa ohjaajalle.

Kristalliäänimalja on terapeuttinen soitin, joka vaikuttaa hermostomme toimintaan. Äänellä on kyky auttaa kehoa parantumaan traumoista, kivuista ja stressistä.*esteenä osallistumiselle: syöpä, sydänsairaus, psyykkinen sairaus


Ohjattu tunnemaalaus

Kaikki, mitä luomme itsestämme ulos, kertoo jotain meistä itsestämme. Luovuus avaa meitä sisäisyydellemme ja tuottaa näkyville sisintämme ilman sanojakin. Luovuus avaa meissä tietä alitajunnasta tietoisuuteen. Jokin sisällämme oleva pääsee näkyville käsiemme kautta. Maalaaminen on kuin väylä alitajunnallemme tulla näkyviin ja kuulluksi ja samalla maalaamalla voimme eheyttää kokemuksiamme. Värit hoitavat mieltämme ja liittyvät vahvasti tunteisiin. Väreistä saamme voimaa, rauhaa, lohtua ja voimme kohdata värien kautta sisintämme ja ulkomaailmaamme. Työskentelemme lattiatasossa, huomioithan tämän vaatetuksessasi. Tarvittaessa myös pöydän ääressä työskentely mahdollista.


Ohjaajana Minna Katajamäki

tunnetyöskentelyvalmentaja/kouluttaja, hengitysohjaaja, EFT-terapeutti, äänihoitaja

Moduulit Riikan JoogaHetki

Vaihtoehtojasi verkossa;

Yin Jooga

Yin joogalle ovat ominaista pitkäkestoiset passiiviset asanat, jotka avaavat lempeästi sidekudoksia kehossa ja rauhoittavat hermostoa. Jokainen tekee harjoituksen oman kehonsa rajojen mukaan, opettajan opastuksella. Käytämme myös apuvälineitä, jotta kehon on helpompi löytää rentouttavat asennot venytyksissä. Yin voi olla hyvinkin meditatiivinen kokemus ja se auttaa keskittymistä, rauhoittaa sekä lisää liikkuvuutta. Se sopii siis myös (ja erityisesti) myös sinulle joka koet että olet jäykkä tai sinulla on särkyjä. Tunti alkaa pienellä meditaatio hetkellä ja rauhallisten asana harjoitusten jälkeenpäädymme vielä loppurentoutukseen, joten tunnin jälkeen voit varmasti tuntea kehosi levollisuuden.


Yin & jooganidra

Yin&jooganidra sisältää pysähtelevän ja tuetun Yin rentoutuksen, lähes restoratiivisen.

Jokainen asana jo on oma pieni mindfulnes harjoitus eli hidasta ja rauhallista kehon availua ja antaen mielenkin rauhoittumiselle aikaa. Tunti päättyy pidempään sanalliseen loppurentoutukseen, jooganidraan.

Saat kuulostella kehoasi kohta kohdalta kun käyn sitä läpi ja laajennamme tietoisuutta myös mieleen ja sen kuunteluun. Voit antaa kaiken olla sellaisena kuin se siinä hetkessä on!

Taukojooga

Taukojooga tuo rauhoittumisen hetken mihin kohtaan päivääsi vain, kun sitä kaipaat. Voit valita istuen tai seisten vaihtoehdon. Se on pääosin niska/hartia seudun availua ja vetreytystä. Saadaan veri kiertämään ja päätä nollailtua lempeän hengityksen mukana. Ei vaadi paljon tilaa, voit tehdä kesken työpäivän tai kotosalla tauoksi.

Läsnäoloharjoitus

Läsnäolo harjoitus istuen tai vaihteeksi makoillen, hetkeksi pysähtyen;

Kehon kuuntelua ja aistien pysähtymistä. Saat kuulostella kehoasi kohta kohdalta kun käyn sitä läpi ja laajennamme tietoisuutta myös mieleen ja sen kuunteluun. Voit antaa kaiken olla sellaisena kuin se siinä hetkessä on! Antaa sinulle keskelle päivää mukavan rauhoittumisen ja hengityksen vapautumisen harjoituksen.


Edellisten lisäksi fyysisesti myös salilla onnistuvat;

Yin-jooga ja tiibetiläiset äänimaljat

Rauhallista yin -joogaa, pysähtelevissä asanoissa ja omaa kehoa kuunnellen.

Lisäksi loppu rentoutuiksena tiibetiläiset äänimaljat, joka perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin.

Ääni resonoi kehossa ja etenee kehon nesteissä. Sointujen harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa. Kun keho on stressaantunut/kireä, maljojen hoitava ääni voi olla näissä avuksi mm. lihasten/hermoston rentoutumiseen, kipujen lievittymiseen ja unenlaadun paranemiseen.

Kehomeditaatio Sointukylpy

Kehomeditaatio Sointukylpy on ohjattu oman kehon meditaatiomatka, yhdistettynä tiibetiläisten äänimaljojen sointuihin ja värähtelyyn.

Sisältää pienen rangan herättelyn ja availun, jonka jälkeen keho on vastaanottavaisempi kehomeditaatioon ja äänirentoutukseen matolla makoillen.

Soinnut tulevat Tiibetiläisistä äänimaljoista, Koshi-kellosta, thingsoista ja sadekepistä. Sointukylpy on jokaiselle kokijalleen ainutlaatuinen matka omaan sisimpään.


Ohjaajana Riikka Lauttaanaho, Riikan JoogaHetki

Jooga ohjaaja ja tiibetiläinen äänimaljahoitaja

Hinnat; 

2h 40,- hlö LIVE

2h 40,- hlö VERKOSSA

1h 25,- hlö VERKOSSA

kaikissa minimi osallistujamäärä 10 hlö

Hyvinvointi paketteistamme voitte kysellä ja varata suoraan sähköpostitse, laita rohkeasti viestiä;

minna.katajamaki@arotar.fi

joogahetki.info@gmail.com